Arteco House – Művészet. Üzlet. Fejlesztés.

0
7098
views

Az ARTECO House Csapata azon dolgozik, hogy az üzleti világba segítse beilleszkedni a képző-, és iparművészeket, valamint a kézműveseket. Mert biztos lehetsz abban kedves olvasó, hogy ők azok az emberek, akik odafigyelnek a környezetükre, nyitottak a változásokra, éles szemmel és időnként kritikával nézik, bírálják a környezetünket, amelyben élünk. Nagyon sok újító, hasznos változás indul el egy-egy őrült ötletből, mely ha életképes, kiforrja magát, akkor sok-sok emberhez jut el, hogy még jobbá és élhetőbbé tegye a világunkat.
A képző-, és iparművészek, a kézművesek foglalkoznak a természetes és épített környezetünkkel, legyen szó az építészetről, az öltözködésről, a tanulásról, a táplálkozásról, a közlekedésről és sorolhatnám sokáig azokat a területeket, amelyekre gondolhatsz, ha művészetekről beszélünk. A formatervező designerek tervezik meg a jelen és a jövő tárgyait, eszközeit, autóit, ők azok, akik a mérnökökkel, informatikusokkal szorosan együttműködve álmodják meg, majd kivitelezik egy-egy új fejlesztés prototípusát.

“A hagyományos termékfejlesztési folyamat egyszerűen nem működik, ha az ember olyan ambiciózus, mint mi vagyunk. Ha a feladatok ennyire bonyolultak, akkor sokkal integráltabb folyamatra van szükség, amelyben mindenki együtt dolgozik.”

(Jony Ive, az Apple formatervező kreatív zsenije)

Minden területnek megvan a maga szakértője, így dolgoznak együtt a művészek is más területek szakembereivel.

Az Arteco House Csapatában van vizuális-, és környezetkultúra szakember, online marketing menedzser, a vállalkozások pénzügyi szakembere. Így segítünk a művészeknek a marketingjükben. Elég speciális terület a művészeti terület, és mi azt mondjuk, hogy miért is ne lehetne egy művésznek abból élni, amit sok éven át tanult, amihez ért, amiben tehetséges és amivel foglalkozni szeretne? Nem kell egy művésznek csórónak és éhezőnek lenni ahhoz, hogy elismert és sikeres legyen. Megmutatjuk nekik, hogy mi az, ami működik ezen a speciális területen, mi az, amivel bevételt teremthet magának és családjának.

A weboldalunkon a képző-, és iparművészek, a kézművesek találnak hasznos információkat, segítséget a művészeti vállalkozásuk építéséhez. Az online tanfolyamokkal önállóan, de folyamatos partnerség mellett fejlődhetnek. A blogban sok hasznos ingyenes információt és ötletet nyújt az ARTECO House az olvasóinknak és ingyenes anyagokkal is segít téged, alkotót. Online tudásanyagaink elkészítésénél, ha szükséges, egy – egy terület szakemberét is bevonjuk, mert arra fókuszálunk, hogy hozzád egy gyakorlatias,  a mindennapokban használható tudásanyag kerüljön.

Kifejezetten képző-, és iparművészek számára összeállított a mikrokurzus. Próbáld ki, hogy milyen nálunk művészetmarketinget tanulni! Ezen a mikrokurzuson már ma el tudod kezdeni fejleszteni a művészeti vállalkozásod.
Érthető nyelven, 30 oldalon keresztül, ahol szükséges képernyőmentésekkel illusztrálva
Nem csak az van leírva, hogy mit kellene csinálnod, hanem az is, hogy hogyan…lépésről – lépésre
Ez a mikrokurzus ingyenes és utólag sem kell érte fizetned. Kattints és csatlakozz hozzánk!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here