info@magyarzoldkereszt.hu +36 30 641 6250 Magyarország

CIVILIZÁCIOFF - Teremtés vészhelyzet

Civilizációnknak jelen formájában befellegzett, melyet tudósok tízezrei egyre elszántabban jeleznek a világ, a társadalmak és az egyes polgárok felé. Valahogy még sincs áttörés és általános tudati ébredés, pedig a fenntarthatósági problémák egyre hangosabban kopogtatnak az ajtóinkon.

Mindezek ellenére továbbra sem teszünk átfogó világmentő intézkedéseket a folyamatban lévő, az emberiség egészére veszélyes, - mi több - végzetes változások ellen. Az átlagemberek és átlagvállalatok számára még mindig könnyebb megoldás homokba dugni a fejüket, fizikailag elrejteni a szemetet a föld alatt, vagy a tengerben, mint szembesülni ezekkel a konkrét, a civilizációnk végét előrevetítő válságjelenségekkel.

A folyamatban 7,9 milliárd érdekelt fél azonosítható, vagyis ténylegesen mindenki érintett. A legégetőbb, a legsürgetőbb és egyben a legtrükkösebb fenntarthatósági kérdéssé a globális felmelegedés válik, szinte naponta változnak a hivatalos felmelegedési adatok. Az éghajlatváltozás persze egy sor egyéb problémát is okoz és drámai szinergiában építi le a teljes bioszféra rendszert, amelyben mi emberek is élünk.

Ez a könyv - a szerző szándékai szerint - az emberiség számára készült figyelemfelhívás, vészjelzés. Elmagyarázza, mi a baj a Földünkkel, az azzal együttélni nem képes társadalmakkal. Mi a baj az élő ökológiai rendszerrel, amely az alapja az általunk ismert világunknak, amit emberi kultúrának hívunk és ami nyilvánvalóan VÉGVESZÉLYBE került...

Tekintse meg Könyv weboldalát

A jövő neve HALÁL/élet?

Megoldás a klímaváltozásra, avagy a változás 6 programja.

Tudtad, hogy az emberiség kihalása már tudományosan igazoltan reális jövő? A méhek kipusztulása, az élelmiszer termelés drasztikus visszaesése már a közeljövőben fenyeget minket, és ez még csak a kezdet…Itt az idő, hogy aktívan tegyünk ezek ellen!

De van-e a klímaváltozás problémájára megoldás? A válasz: IGEN! Épp itt tartod a kezedben! közel 30 év alatt jutottam el a helyes válaszokhoz.

Hétköznapi nyelvezetű könyvemben olyan rendszert mutatok be, amelynek bármelyik eleme adaptálható az életedbe, függetlenül attól, hogy magánszemélyként, gyermekeid jövőjéért aggódó szülőként, cégvezetőként, oktatóként vagy politikusként szeretnél aktívan tenni a klímaváltozás ellen.

A könyv nemcsak a klímakrízisre ad megoldást, hanem életedet is jobbá teszi, sőt az emberiség társadalmi problémáit is helyesebb irányba állítja.

Olvasd el a könyvet, válj Te is aktív részesévé az emberiség közös küldetésének!

Tekintse meg Könyv weboldalát